Magyar Immun

A magyar a világ szemöldökcsakrája. Egyelőre. De Kuala Lumpur alatt már találtak olyan ősi rovásírásokat, amely szerint a világ középső ujja is a magyar. A blog azért indult, hogy visszavegyük harmincezercsrillió éves birodalmunkat, amely mindig is a miénk volt és amely Hegyeshalomnál kezdődik és Záhonyban ér véget. És hogy ellentmondjunk a libsi-bolsi antikeresztény kulturálatlanságnak, és önmagunknak.

Utolsó kommentek

Zászlóbontás

2011.04.29. 11:16

szerző: Nemzetiszinuaramvonal

Honfi és honleánytársaim!

Mi, számkivetettek saját hazánkból, hol a nap is szebben kel mint bárhol máshol, összegyűltünk hogy saját szemeinkkel legyünk tanúi egy szép új kor kezdetének. Ti mind, kik véreim, zsigereim és nyirokrendszerem vagytok, kárhoztattatok élni abban a korban, amelyben változás szükségeltetik.

Még őseink idejében, 1944 körül is megmondta már a Vezér, hogy "nincsen hátraarc! ellenben a rötyi merre?", kedves honfitársaim, tudjátok mit jelentenek ezek a nagymívű, erős szózatú sorok! Nem hátrálunk meg. Szünetet tartunk és harcolunk tovább. És míg lesznek akik a harcból egy időre kiesnek, százak állnak eléjük védelemként!

 

Honfileányaim és társaim az Űrben, kire másra várna e nems feladat, mint rátok, akik végigrágtátok magatokat a jogon, az eszmén, fejetekre liberális töviskoszorút tett a politika, idegenszívű zsarnokok tépték ronggyá hátatokat és már a kenyér kilója is 300 forint felett van! Ti vagytok letéteményesei az új Rendnek, ahol a magyar, az magyar marad, akármit is jelentsen ez, nem lesz belőle udmurt, tongiz vagy kutykurutty!

Mert a magyar ember....nincsen szebb nála....az a nemes arc, az orr vonala, a dicsőséges szempillák és a világon egyedülálló izmok! A magyar ember kisujja!! Nincsen szebb, mint az ősmagyar kislábujj!! És ha 1000 éves és még elnyomni nem tudták, nem lehet hogy ez az emberek feletti ember, ki a világnak szemöldökcsakrája, hivatott uralni a világot? Sehol máshol a világon nincsen még egy olyan nép, mint mi vagyunk. Nézzétek csak meg Vona atyafiunkat, szemöldöke már az állig ér!!

Honfitársleányaim! Sokasodjunk és Isten áldása kísérjen minket utunkon, mikor is kényszerítve vagyunk kukákat döntögetni, autókat gyújtogatni, nem dolgozni és járőrözni!

Adjon az Isten Diótörőt!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása