Magyar Immun

A magyar a világ szemöldökcsakrája. Egyelőre. De Kuala Lumpur alatt már találtak olyan ősi rovásírásokat, amely szerint a világ középső ujja is a magyar. A blog azért indult, hogy visszavegyük harmincezercsrillió éves birodalmunkat, amely mindig is a miénk volt és amely Hegyeshalomnál kezdődik és Záhonyban ér véget. És hogy ellentmondjunk a libsi-bolsi antikeresztény kulturálatlanságnak, és önmagunknak.

Utolsó kommentek

...szegény nemzetünk. Vagyis Nemzetünk. 

Hamvába holt Szerelmünk, ősi Szellem döntött oszlopcsarnoki közt, mint dús büledékeken felfortyogó édes Vigalom és keserű Broáf, Hát Hol Késel az Éji Hodályban???

Mikor jövel el hogy ezeket a csotrogány, ócskalelkű, légykergető szívrohamozókat keresztényi pogány nemzetünkről mint ökörfarok a legyet, elhessentsed?

Hol van Fekete György, mikor a Nemzetnek szüksége van rá???

Hogy kerülhetett ilyen szégyenre sor, mikoron a szükség csak nőttön nől, hogy pogányságtól és kereszténységtől elrugaszkodott emberek a csodálatos ősi magyar hangzásvilágot Legszentebb Legkoronább Koronánkba zárják és ünnepeltetik magukat? Hogy unják a politikát? MI? Meg hogy Koppány buzi-e volt? MI?

Meg hogy Izabella egy rühes topmanager aki dájcse ritterekkel tolja?

És mijez a sok szájtáti bunkó ki szentisvánakirályi, ősi harmincéves hagyományainkból gúnyt űz? HE?

Jön még rátok pótos IFA?

És mi ez a sok libsi-bolsi kérdőjel?????????

Címkék: istvan a király Alfoldi Istvan a kiraly Koppany Búslakodás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarimmun.blog.hu/api/trackback/id/tr985471319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása