Magyar Immun

A magyar a világ szemöldökcsakrája. Egyelőre. De Kuala Lumpur alatt már találtak olyan ősi rovásírásokat, amely szerint a világ középső ujja is a magyar. A blog azért indult, hogy visszavegyük harmincezercsrillió éves birodalmunkat, amely mindig is a miénk volt és amely Hegyeshalomnál kezdődik és Záhonyban ér véget. És hogy ellentmondjunk a libsi-bolsi antikeresztény kulturálatlanságnak, és önmagunknak.

Utolsó kommentek

....hamarosan bevesszük eszméinkkel a kommunizmus által lerombolt, a liberális köszvényeken cvihegő, a kiéheztetett, az EU által megnyomorított, a kakába folyton visszatolt, felosztott, megosztott, egyelőre egyhelyben toporgó gyorsnaszádot: Varsót!

Pontosabban: vissza. De ez csssss!

Címkék: titok Varso Harmincnegyedik Birodalom szemoldokcsakra

Szólj hozzá!

...szegény nemzetünk. Vagyis Nemzetünk. 

Hamvába holt Szerelmünk, ősi Szellem döntött oszlopcsarnoki közt, mint dús büledékeken felfortyogó édes Vigalom és keserű Broáf, Hát Hol Késel az Éji Hodályban???

Mikor jövel el hogy ezeket a csotrogány, ócskalelkű, légykergető szívrohamozókat keresztényi pogány nemzetünkről mint ökörfarok a legyet, elhessentsed?

Hol van Fekete György, mikor a Nemzetnek szüksége van rá???

Hogy kerülhetett ilyen szégyenre sor, mikoron a szükség csak nőttön nől, hogy pogányságtól és kereszténységtől elrugaszkodott emberek a csodálatos ősi magyar hangzásvilágot Legszentebb Legkoronább Koronánkba zárják és ünnepeltetik magukat? Hogy unják a politikát? MI? Meg hogy Koppány buzi-e volt? MI?

Meg hogy Izabella egy rühes topmanager aki dájcse ritterekkel tolja?

És mijez a sok szájtáti bunkó ki szentisvánakirályi, ősi harmincéves hagyományainkból gúnyt űz? HE?

Jön még rátok pótos IFA?

És mi ez a sok libsi-bolsi kérdőjel?????????

Címkék: istvan a király Alfoldi Istvan a kiraly Koppany Búslakodás

Szólj hozzá!

Zászlóbontás

2011.04.29. 11:16

szerző: Nemzetiszinuaramvonal

Honfi és honleánytársaim!

Mi, számkivetettek saját hazánkból, hol a nap is szebben kel mint bárhol máshol, összegyűltünk hogy saját szemeinkkel legyünk tanúi egy szép új kor kezdetének. Ti mind, kik véreim, zsigereim és nyirokrendszerem vagytok, kárhoztattatok élni abban a korban, amelyben változás szükségeltetik.

Még őseink idejében, 1944 körül is megmondta már a Vezér, hogy "nincsen hátraarc! ellenben a rötyi merre?", kedves honfitársaim, tudjátok mit jelentenek ezek a nagymívű, erős szózatú sorok! Nem hátrálunk meg. Szünetet tartunk és harcolunk tovább. És míg lesznek akik a harcból egy időre kiesnek, százak állnak eléjük védelemként!

 

Honfileányaim és társaim az Űrben, kire másra várna e nems feladat, mint rátok, akik végigrágtátok magatokat a jogon, az eszmén, fejetekre liberális töviskoszorút tett a politika, idegenszívű zsarnokok tépték ronggyá hátatokat és már a kenyér kilója is 300 forint felett van! Ti vagytok letéteményesei az új Rendnek, ahol a magyar, az magyar marad, akármit is jelentsen ez, nem lesz belőle udmurt, tongiz vagy kutykurutty!

Mert a magyar ember....nincsen szebb nála....az a nemes arc, az orr vonala, a dicsőséges szempillák és a világon egyedülálló izmok! A magyar ember kisujja!! Nincsen szebb, mint az ősmagyar kislábujj!! És ha 1000 éves és még elnyomni nem tudták, nem lehet hogy ez az emberek feletti ember, ki a világnak szemöldökcsakrája, hivatott uralni a világot? Sehol máshol a világon nincsen még egy olyan nép, mint mi vagyunk. Nézzétek csak meg Vona atyafiunkat, szemöldöke már az állig ér!!

Honfitársleányaim! Sokasodjunk és Isten áldása kísérjen minket utunkon, mikor is kényszerítve vagyunk kukákat döntögetni, autókat gyújtogatni, nem dolgozni és járőrözni!

Adjon az Isten Diótörőt!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása